Андрій Покровський заявив про політичний тиск з боку влади Луцька

Андрій Покровський заявив про політичний тиск з боку влади Луцька

Депутат Луцької міської ради, засновник руху «СВІДОМІ» Андрій Покровський розцінив останні рішення влади міста, як політичний тиск на його бізнес.

Про це він заявив 30 травня під час сесії міськради.

Так, депутат сказав, що з боку керівництва міської ради чиниться політчний тиск. Зокрема, він пригадав, що 18 травня виконком розірвав договір оренди щодо парковки біля РЦ «Промінь».

«Це тиск на мене як політика, як депутата Луцької міської ради, який постійно вказує на недопрацювання міської влади, а влада не хоче реагувати на мої прохання і пропозиції», – мовив політик.

Також він нагадав і про зняття коштів з програм, які лобіював Покровський. 

«З початку року вкрали 9,5 мільйона гривень з програми співфінансування житла для атовців «50 на 50». Ці гроші мають лежати в цій програмі… 1,2 мільйона витягнули з програми для округів без депутатів… Влада зволікає з рішенням щодо оснащення шкіл мультимедійними дошками… Я можу порівняти такі рішення виключно з поведівною режиму Януковича», – заявив Андрій Покровський.

«Не калічте рідне місто, рідний дім», – закликав він депутатів.

У відповідь на виступ Покровського один з лідерів луцького «УКРОПу» Ігор Поліщук сказав, нібито Покровський такою гучною заявою хоче захистити власні бізнес-інтереси та активніше долучатися власники коштами до піднятих ним проблем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Тараканівському форті загинув турист. ФОТО
Наступна новина Біля Луцька збили школяра на велосипеді
Останні новини
Схожі новини