Депутат Луцькради Сергій Шкода вітає лучан з Днем Незалежності

Депутат Луцькради Сергій Шкода вітає лучан з Днем Незалежності

Із Днем незалежності, українці!

Із нагоди найважливішого державного свята – Дня Незалежності України – хочу побажати нашій рідній Україні, усім мешканцям нашої держави – миру і єдності українських земель.

Можна лише уявити, яке полегшення відчуємо всі ми, коли мир запанує у нашій державі, а матері зможуть бути спокійними за життя своїх синів, бійців, які щоденно ризикують собою, захищаючи нашу землю.

Попросимо у Бога якнайшвидшого настання миру, як основи майбутнього. А з миром нехай прийде віра у щасливу і заможну Україну. І навіть за складних умов сьогодення бажаю усім нам зберігати любов до своєї Батьківщини, бо Україна – наш спільний дім, а отже всі ми повинні дбати про нього за будь-яких умов.

Нехай новий рік життя незалежної України ознаменується її звільненням та розквітом і забезпечить громадянам нашої держави добробут, злагоду, спокійне і захищене життя.

Із повагою – Сергій Шкода

Депутат Луцької міської ради

Читати також: 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Олег Винник представив нову українську пісню «Вишиванка». ВІДЕО
Наступна новина ПриватМаркет оновив конструктор сайтів для бізнесу
Останні новини
Схожі новини