Депутат Волиньради Володимир Бондар вітає волинян з Днем Незалежності

Депутат Волиньради Володимир Бондар вітає волинян з Днем Незалежності

ДОРОГІ ВОЛИНЯНИ!

Якась глибока, зворушлива символічність є в тому, що нагода святкувати День Незалежності нашої Держави щороку випадає саме наприкінці літа.

Цієї благодатної пори щедрі українські лани обдаровують нас своїми плодами, завершують найбільше таїнство своєї праці – збір врожаю, хлібороби, милують око господаря сади.

Все це яскраво підкреслює неповторність, багатство, унікальність нашої української землі.

Напевне найбільше щастя і найдорожчий дарунок Творця кожному із нас – можливість народитись і жити на цій благословенній землі. А державна Незалежність – це той непорушний фундамент, що визначає наше право бути на цій землі господарями.

Шлях до Незалежності, боротьба за неї, скроплені живою кров’ю Героїв-Українців. На жаль, і наших сучасників – синів і доньок, братів і приятелів.

Пам’ятаючи про незавершеність великої борні за Україну, маємо в ці дні схилити голови у пам’ять про полеглих воїнів, знайти слова підтримки і шани для їхніх рідних, стати пліч-о-пліч з тими, хто продовжує боронити країну від агресора і оберігати наше з вами мирне щодення.

Насамперед, миру хочеться побажати всім українцям напередодні головного державного Свята цьогоріч, миру і благополуччя – народу, нашій славній волинській громаді, кожному земляку і кожному співгромадянину.

А ще – великої, всеперемагаючої Віри, в Бога, в Україну і в самих себе. І нехай ця віра, разом із добрими, щирими вчинками, приносить нам добробут і достаток, буде запорукою особистого здоров’я та гармонії в родинах.

З Днем Незалежності!

Слава Україні!

З повагою,

Володимир Бондар,

депутат Волинської обласної ради, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під стінами Волинської ОДА урочисто підняли синьо-жовтий стяг. ФОТО
Наступна новина Найбезпечніше авто у світі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини