«Голос» Вакарчука назвав кандидатів. Від Луцька – Тарас Шкітер, у списку – ще двоє волинян

«Голос» Вакарчука назвав кандидатів. Від Луцька – Тарас Шкітер, у списку – ще двоє волинян

Лідер «Голосу» Святослав Вакарчук оприлюднив список партії для участі у дострокових парламентських виборах. 

Першу 20-ку Вакарчук повідомив на з'їзді партії, що відбувся в суботу, 8 червня. Пізніше стала відомою решта імен.

Хто в першій десятці?

Очолив список сам Вакарчук, другий номер – Юлія Клименко (екс-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України), третій –  Кіра Рудик (голова IT-компанії Ring Ukraine).

№4 у списку – Ярослав Железняк (радник прем'єр-міністра з парламентських відносин), 5 – Олександра Устінова (член правління «Центру протидії корупції»), 6 – Олег Макаров (депутат Київради, партнер юридичної фірми «Василь Кісіль і Партнери»),  7 – Ярослав Юрчишин (виконавчий директор Transparency International Ukraine), 8 – журналіст Сергій Рахманін, 9 – Соломія Бобровська (екс-в.о. голови Одеської ОДА), 10 – Ольга Стефанишина

ІА «Конкурент» відібрав із списку кілька цікавих облич: телеведучий Сергій Притула – 30-ий у списку. Всього в списку майже 200 чоловік. Ще 70 кандидатів йдуть по мажоритарці, серед них четверо чинних депутатів: Вікторія Пташник (партія «Об'єднання «Самопоміч»), Леонід Ємець (член фракції «Народний фронт»), Павло Різаненко (нардеп від БПП, екс-депутат Броварської міської ради VI скликання) та Вікторія Войцицька (член депутатської фракції «Об'єднання «Самопоміч»). 

Хто із волинян йде від «Голосу»?

У списку – двоє волинян. На 58-ій позиції – директор луцької ІТ-компанії InternetDevels Віктор Левандовський, який координує роботу партії на Волині.

На 126-у місці – голова Волинської обласної організації «Асоціація прав захисту молоді Волині» Андрій Гаврищук.

Крім того, «Голос» буде висувати одного «мажоритарника» на Волині. Від Луцька буде балотуватися громадський активіст, співзасновник громадянського руху «СВІДОМІ», телеведучий Тарас Шкітер.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Самопоміч» назвала кандидатів. Волинянин - 13-ий
Наступна новина «Свобода» назвала кандидатів від Волині. Вітів – у списку, Пирожик – на окрузі
Останні новини
Схожі новини