Волинь готується до інвестиційного форуму. ВІДЕО

Волинь готується до інвестиційного форуму. ВІДЕО

Активізувати діалог між владою та бізнесом, розвинути існуючі та започаткувати нові ділові зв'язки, продемонструвати переваги Волині перед потенційними інвесторами з-за кордону та зрештою презентувати цікаві інвестиційні проекти.

Всі ці можливості наш регіон, вже зовсім скоро реалізує на грандіозному заході – бізнес-форумі Волинь-Інвест 2018. Як готуються до приїзду закордонних гостей та яких результатів очікують організатори йдеться в сюжеті Сфери ТВ.

Понад триста гостей з України та з-за кордону будуть ділитися власними надбаннями та набиратися ділового досвіду від інших. Як правильно вести бізнес на Волині та у що варто вкладати – все це бізнес, влада та іноземні інвестори обговорюватимуть на бізнес-форумі.

Наразі участь в форумі вже підтвердили делегації з 13 країн світу: Нідерландів, Малайзії, Туреччини, Китаю, Кореї, Італії, США, Норвегії, Ірану, Німеччини та інших. Ця так звана неформальна платформа для бізнесу та влади, має принести неабияку користь у інвестиційному розвитку нашого регіону.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанин віддав шахраєві 17 тисяч
Наступна новина У Героя залишилася маленька донечка, – розповіли про лучанина, якого перепоховають у Гаразджі
Останні новини
Схожі новини