15-річна волинянка стала майстром спорту з важкої атлетики. ФОТО

15-річна волинянка стала  майстром спорту з важкої атлетики. ФОТО
Волинянка Валерія Козак

Волинянка Валерія Козак у 15 років стала майстром спорту з важкої атлетики.

5 лютого у місті Харкові на Чемпіонаті України серед юнаків та дівчат до 17-ти років жінка зуміла успішно виконати норматив майстра спорту України, – повідомляє Волинь-нова.

До цього звання важкоатлетка йшла кілька років, тренуючись під керівництвом  наставника Валентина Андруся.

Конкуренцію Валерії Козак склали  суперниці з досвідом, призерки багатьох вітчизняних і європейських чемпіонатів. Також спортсменка з Волині виступала у новій для себе ваговій категорії (до 55 кілограмів). 

«Виступили дуже добре. Хоча вагова категорія для нас і нова, проте Валерія чітко дотримувалася всіх настанов і ми зуміли перенести попередні напрацювання у залі на поміст. Молодчинка. Проявила характер. Зазвичай спортсмени виконують норматив майстра і цього достатньо на змаганнях. А вона зібралася і підняла ще вагу. Загалом Валерії вдалося підкорити 132 кілограми: 57 кг у ривку і 75 кг – поштовх. Відповідно зайняла п’яте місце», – зауважив тренер Валентин Андрусь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селищі під Луцьком на вихідних не буде води
Наступна новина Лучанин, який порушував правила на дорозі, хотів відмазатися від патрульних
Останні новини
Схожі новини