20 тисяч на титанову пластину: збирають гроші для волинського атовця з травмою голови

20 тисяч на титанову пластину: збирають гроші для волинського атовця з травмою голови
Атовець Олександр Кадира. Фото - Фейсбук

На Волині збирають гроші на операцію для атовця Олександра Кадира, який отримав важку черепно-мозкову травму після демобілізації.

Про збір грошей оголосила відома волонтерка Наталія Попова у Фейсбуці.

За її словами, Олександр – ветеран війни, який служив у 53-й бригаді. Після демобілізації живе у Маневичах. 27 липня минулого року сусіди знайшли Олександра біля під’їзду з черепно-мозковою травмою. Хлопець був непритомним.

«Ні люди, ні слідство по нападу на хлопця не встановили винуватців злочину. А Саша нічого за напад не пам’ятає....Місцеві лікарі в ту страшну ніч спасли хлопчику життя.. Реанімація, кома, повернення з того світу.. Господь змилувався - Саша вижив!» – пише волонтерка.

Реабілітацію атовець проходив у Клеванському військовому реабілітаційному центрі протягом двох місяців. 

«Лікарі вирішили, що можливий наступний етап - закриття мозку титановою пластиною після травми..
Сьогодні по випадку Саші Кадирі в Ковельському МТМО був зібраний консиліум лікарів. Нейрохірург Юрій Новак зі своєю командою береться закрити мозок титановою пластиною. ОПЕРАЦІЮ ПРИЗНАЧЕНО НА П‘ЯТНИЦЮ 1 лютого!!», – повідомила Наталія.

Всі обстеження та операція учаснику АТО будуть проведені безплатно. Також нададуть медикаментів на 10 тисяч гривень. Єдине, що потрібно придбати самостійно – титанову пластину, вартістю 20 тисяч гривень з урахуванням знижок.

«Прошу допомогти бійцю фінансово в цей складний момент життя.. Саша захищав нас... І ми не можемо стояти осторонь, коли в ТАКОЇ ЛЮДИНИ біда...», – просить волонтерка.

Картка Приватбанку мами: Кадира Світлана Василівна 5168757391279116


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Затримали волинянина, який віз через кордон 290 пар шкарпеток
Наступна новина У Луцьку хочуть відкрити стадіон для комунальників
Останні новини
Схожі новини