Apple розпочала розробку iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3: чого очікувати

Apple розпочала розробку iOS 19, macOS 16, watchOS 12 і visionOS 3: чого очікувати
Фото ілюстративне

Комбінація вдалих технічних рішень і багатофункціональної операційної системи — два ключових чинники, на яких базується успіх продуктів Apple. Команда постійно працює над оновленнями, розширюючи перелік доступних користувачеві можливостей і корисних опцій.

 Час міняти техніку

Моделі минулих років поступово застарівають, і їхньому власникові доводиться стикатися з необхідністю заміни пристроїв, попри стабільну роботу і хорошу продуктивність. Інакше оновлення можуть виявитися недоступними. Варто заздалегідь підібрати відповідні варіанти — вже у вересні, з традиційним виходом новинок, ціна на них почне поступово знижуватися.

За посиланням представлено широкий вибір MacBook Pro: https://rozetka.com.ua/ua/notebooks/c80004/producer=apple;series=208128/ . Ця лінійка по праву стала найкращим вибором для тих, хто цінує швидкодію і надійність. Моделі на базі процесора M3, представленого у 2023 році, прекрасно справляються з будь-якими завданнями — і вони точно ще довго не втратять своєї актуальності. Можна зважитися на купівлю вже зараз або дочекатися кінця року та стати власником MacBook з чипом M4.

Що відомо про оновлення

Наразі немає ні офіційних заяв, ні докладної інсайдерської інформації. Точно відомі лише кодові назви:

  • Luck — iOS 19;
  • Cheer — macOS 16;
  • Nepali — watchOS 12;
  • Discovery — visionOS 3.

Apple очікувано зберігає інтригу та не розкриває секретів. Інтерес користувачів зараз прикутий до публічних бета-версій розробок цього року, які вже восени представлять на вересневій конференції разом із новими моделями iPhone.

Що зміниться в нових OS

Команда з Купертіно вміє дивувати, тому очікування від майбутніх розробок досить високі. Судячи з останніх тенденцій, наголос буде зроблено на підвищенні рівня продуктивності користувача, а також впровадженні Apple Intelligence: на той час можливості штучного інтелекту серйозно розширяться. На що точно можна розраховувати:

  • оптимізацію роботи застосунків для підвищення швидкості їхнього запуску та відгуку;
  • розширені функції голосового помічника Siri, включно з поліпшеним розумінням команди та запитів;
  • оновлення користувацького інтерфейсу, появу нових дизайнів і корисних опцій;
  • додаткові заходи захисту для безпеки даних користувачів і запобігання витокам інформації.
  • поліпшену синхронізацію та взаємодію з іншими пристроями бренду.

Останній пункт заслуговує на особливу увагу. Спочатку користувачеві було запропоновано можливість створення своєї окремої екосистеми Apple, в якій немає компонентів від сторонніх виробників: вони просто не працюють належним чином або виникають проблеми з підключенням. Новий тренд — не просто забезпечити сумісність, а зробити перехід з одного пристрою на інший непомітним. Можна почати роботу на MacBook, а продовжити на iPhone: без додаткових дій або переривання процесу.

Чого чекати насправді, буде зрозуміло тільки у 2025 році. Але сумніватися не доводиться: оновлення традиційно порадують інноваційними рішеннями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька громада отримала бойовий прапор від Третьої штурмової бригади. ФОТО
Наступна новина У Ратному провели в останню дорогу воїна Юрія Сарапіна. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні