Аварія на Волині: авто злетіло в кювет і перекинулося на дах. ФОТО

Аварія на Волині: авто злетіло в кювет і перекинулося на дах. ФОТО

На автодорозі поблизу села Яковичі Володимир-Волинського району автомобіль «Volkswagen Passat» злетів у кювет та перекинувся.

Внаслідок автопригоди, яка сталася 22 червня, водій травмувався. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження, – повідомили у поліції Волині.

За кермом транспортного засобу перебував 25-річний житель села Хрінники Демидівського району  сусідньої Рівненської області. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, де автомобіль перевернувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації Володимир-Волинського медичного територіального медичного об’єднання. Пасажир легковика, 22-річний односелець водія, не постраждав.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У поліції прокоментували ДТП неподалік Луцька, у якій вантажівка збила інваліда

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинського депутата оштрафували
Наступна новина Серед Перших – Ярослав Львович: лучанин, який заснував стартап TravelPost
Останні новини
Схожі новини