Біля Луцька водій маршрутки не захотів безкоштовно везти дитину загиблого воїна

Біля Луцька водій маршрутки не захотів безкоштовно везти дитину загиблого воїна
Водій маршрутки №224 відмовився везти безкоштовно сина загиблого військовослужбовця

У селі Княгининок біля Луцька водій маршрутки №224 відмовився везти безкоштовно другокласника, який є сином загиблого військовослужбовця та мав при собі відповідне посвідчення.

Про це написала мама хлопчика Тетяна Гайда у групі «Княгининівська громада» у Facebook.

Інцидент стався, за словами жінки, 13 лютого близько 18-ї години.

«Мій син, учень 2 класу Княгининівського ліцею, за посвідченням дитини військовослужбовця, який загинув (помер) чи пропав безвісти під час проходження військової служби, сів в мршутку за номером 224, перевізник Макарчук. Водій на пред’явлене посвідчення категорично відмовився перевезти дитину безкоштовно, що передбачає дане посвідчення», – ідеться у дописі.

За словами матері, водій пояснив свою поведінку тим, що «сільська рада непроплатила за дану категорію пасажирів і направив з усіма питаннями звертатись до Вас (голови громади Олени Твердохліб, – ред.)».

Жінка каже, що вона була з сином і проплатила за нього, але дуже стурбована, бо колись «він буде один, і водій може висадити з маршрутки».

Голова Княгининівської громади Олена Твердохліб у відповідь зазначила, що така реакція водія їй не зрозуміла.

«Сільська рада 22.02 на сесії буде приймати рішення про суми відшкодувань перевізникам 224, 22 та 22а маршрутів, та з 1.03.2019 року з ними буде укладено договори на пільгові перевезення пільгових категорій населення.

Відшкодування перевізникам буде компенсоване і за січень та лютий 2019 року.Власники маршрутів про це знають. Така реакція водія мені не зрозуміла», – написала вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Радіо повинно бути скрізь», – луцький актор. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 14 лютого
Останні новини
Схожі новини