Бойовики знову обстріляли позиції ЗСУ з забороненого озброєння

Бойовики знову обстріляли позиції ЗСУ з забороненого озброєння

Від початку доби терористичні угруповання Донбасу кілька разів обстрілювали позиції українських військових з 80 і 120 мм мінометів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу АТО.

В одному з випадків українським військовим довелося вести вогонь по супротивнику, щоб придушити вогневу активність бойовиків.

«На Луганському напрямку противник вдався до обстрілів позицій сил АТО у районі Світлодарської дуги. Зокрема, понад 30 мін калібру 120-мм та 82-мм ворог випустив по захисниках Новолуганського. Також довкола цього населеного пункту бойовики активно застосовували автоматичні станкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Неодноразово, за світлої пори доби, окупанти із 82-мм мінометів та кулеметів вели вогонь по оборонцях Луганського», - розповіли в штабі.

Крім того, повідомляється, що на Донецькому напрямку терористи з гранатометів обстріляли опорні пункти українських воїнів неподалік Верхньоторецького.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Харкові зловили водія з «правами Януковича». ФОТО
Наступна новина У волинському місті після тривалої перерви встановлять вуличні ліхтарі
Останні новини
Схожі новини