Двоє доньок залишилися без батька: на Волині провели в останню дорогу Героя Олександра Свися

Двоє доньок залишилися без батька: на Волині провели в останню дорогу Героя Олександра Свися

Сьогодні, 5-го жовтня, попрощалися і загиблим на війні захисником із села Льотниче Зимнівської громади 41-річним військовослужбовцем Олександром Свисем.

Вранці о 9:30 кортеж із тілом загиблого провезли з міста Володимира до села Льотниче Зимнівської громади, до домівки Олександра, пише «Буг»

Згодом у Юріївській церкві відслужили панахиду за загиблим. Зустрічали Героя із почестями з квітами під звуки військового оркестру. Попрощатися із захисником прийшли рідні, друзі, колеги по роботі, волонтери, бойові побратими та небайдужі мешканці міста. Поховали Героя на кладовищі у селі Овлочин Оваднівської громади.

Нагадаємо, загинув 41-річний солдат-навідник Олександр Свись, ще 23-го липня цього року в районі Пологівського району Запорізької області, під час виконання бойових завдань. 30-го вересня тіло військовослужбовця було опізнано і лише через понад два місяці його привезли додому. Без батька залишились двоє доньок.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, вічна шана Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи готова Волинь до опалювального сезону
Наступна новина На Запоріжжі загинув Герой з Волині
Останні новини
Схожі новини