Голова ОДА Олександр Савченко розповів, чому раніше намагався не згадувати про Волинь

Голова ОДА Олександр Савченко розповів, чому раніше намагався не згадувати про Волинь

Новопризначений голова Волинської ОДА Олександр Савченко розповів у інтерв’ю «Першому», чому раніше намагався не згадувати про Волинь.

«Пам’ятаю волинське село Павлівка, в якому відбувалася зустріч двох президентів – Леоніда Кучми та Александра Кваснєвського, а я був відповідальним за їхню безпеку. Вони відкривали меморіал. Було дуже складно, дуже… І після цього я намагався не згадувати про Волинь (сміється, - авт.)», - розповів він.

Також губернатор зауважив, що вже встиг переконатися у тому, що Волинь – чудовий край.

Читайте також: «Корупційні схеми при мені дуже важко «літають», - голова ОДА Олександр Савченко. ІНТЕРВ'Ю

«Звичайно Волинь – чудова, як я вже встиг помітити, тут чудові люди… Тоді було по-іншому, бо багато хто намагався перешкодити цій міжнародній акції. А оскільки ніхто з волинян не згадує про мою участь у забезпеченні охорони двох президентів, отже ми спрацювали толерантно і виважено. Про Волинь довелося читати, коли я вже дізнався, що ймовірно очолю ОДА», - поділився спогадами Олександр Савченко.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 5 квітня: долар і євро значно подешевшали
Наступна новина Знайдена в Волиньраді «прослушка» виявилася ретранслятором
Останні новини
Схожі новини