Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 5 червня. ФОТО. ВІДЕО

Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 5 червня. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку врятували чоловіка, який тонув (фото - скріншот із відео «Суспільного Волині»)

Студенти змогли врятували чоловіка, який почав тонути. А от підлітка, який опинився під водою, кілька разів медики повертали до життя, та все ж хлопець помер. Детальніше про це та інше читайте далі.

Хлопчика витягли з води ще живого, та врятувати не змогли

У селі Велимче Ратнівського району втопився 13-річний хлопчик. Діти гралися у ставку та поблизу нього. Але гримнуло й почався сильний дощ.  Друзі Назарія вибігли з води, аби сховатися. А через трохи зауважили, що їхнього товариша немає. 13-річного хлопця витягнули з води після утоплення. На виклик приїхала бригада у складі фельдшера та водія. Згодом приєдналася ще одна бригада медиків. На 24-й хвилині серце вдалося запустити. Дитину вирішили транспортувати у Камінь-Каширську центральну районну лікарню. Дорогою ще кілька разів зупинялося серце, його запускали. По приїзду у медзаклад хлопець навіть розплющив очі, але не пережив чергової зупинки серця. Розтин показав, що легені дитини були все ще заповнені водою.

 
У Ратнівському районі напередодні загинув 13-річний школяр.

У Ратнівському районі напередодні загинув 13-річний школяр. Хлопець втопився у водоймі у селі Велимче. Як розповіла очільниця Камінь-Каширської центральної районної лікарні хлопець пробув у воді більше 2-х хвилин. Реанімували дитину близько години. Помер школяр у лікарні, куди його доставили каретою швидкої допомоги.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 5 June 2019

Збив жінку на переході

У селі Копачівка Рожищенського району 4 червнялегковик Opel Astra збив 39-річну перехожу. За кермом перебував 26-річний лучанин. Рухаючись у напрямку обласного центру з боку Ковеля, водій збив мешканку Рожищенського району, яка перетинала проїжджу частину на пішохідному переході. Жінка отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували.

В аварію потрапили пожежники

У Луцьку 5 червня близько 18-ї години трапилася ДТП поблизу школи №5. У патрульній поліції розповіли, що водій Mercedes виїхав на перехрестя вулиці Грибоєдова та проспекту Перемоги, не переконавшись у безпечності маневру, та не надав переваги у русі пожежній машині. У результаті водій зіткнувся з автомобілем МАЗ, водій якого виїжджав на перехрестя із проблисковими маячками та звуковим сигналом. На водія Mercedes складено протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Повісилася пенсіонерка

У селі Воля-Свійчівська Оваднівської ОТГ Володимир-Волинського району в господарській споруді знайшли повішеною пенсіонерку. У поліції повідомили, що до них близько 9-ї ранку надійшло повідомлення від 46-річного чоловіка. 69-річну пенсіонерку знайшов її син в господарській споруді. На тілі жінки слідів насильницької смерті не виявили. Причини, які могли спонукати пенсіонерку до такого вчинку, також невідомі.

Пограбував двох дівчат

У Ковелі на Привокзальній площі пограбували 18-річну місцеву мешканку. Дівчина розповіла, що зловмисник повалив її на землю та відібрав мобільний телефон. Сума збитків – 6 тис. грн. Оперативники встановили, що злочин скоїв раніше судимий за розбій 32-річний місцевий житель. Його затримали. Правоохоронці з’ясували, що перед цим затриманий на зупинці громадського транспорту пограбував ще одну 18-річну ковельчанку. У неї грабіжник вихопив з рук мобільний телефон вартістю 2 тис. грн. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Оштрафували батька, доньку якого рятували від алкогольного отруєння

У Рожищі судили батька неповнолітньої дівчини, яку госпіталізували з сильним алкогольним отруєнням. Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень. У суд надійшли матеріали щодо неналежного виконання службових обов’язків чоловіком, чия дочка 29 травня потрапила в лікарню внаслідок надмірного вживання алкоголю. Суд дійшов до висновку, що до батька неповнолітньої слід застосувати адміністративне стягнення – штраф 850 гривень.

Студенти врятували чоловіка, який тонув

На теремнівській водоймі у Луцьку 4 червня рятувальники міського комунального поста врятували потопаючого відпочивальника. 32-річний Володимир П. вирішив перепливти ставок, але не розрахував свої сили і почав тонути. Плавці-рятувальники Андрій Дуда, студент 4-го курсу Луцького педколеджу, і Андрій Наумов, студент 3-го курсу СНУ, побачили сигнали про допомогу, кинулись у воду і змогли витягнути потопаючого на берег. Людина була без ознак життя. Хлопці викликали «швидку» і розпочали реанімаційні заходи. Через 4 хвилини потерпілий почав дихати, прибули медики.Швидка госпіталізувала чоловіка в реанімаційне відділення міської лікарні.

 
На Теремнівських ставках врятували чоловіка

Вижив після утоплення 32-річний лучанин. 4 червня на Теремнівських ставках, двоє 20-річних плавців-рятувальників вчасно почали проводити реанімаційні заходи, чоловікові, якого без ознак життя витягнули з водойми відпочивальники. Врятований нині у лікарні. Більше у відео.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 5 June 2019

 

Волонтери врятували собаку, якого господар зачинив у машині

Жителька Володимира-Волинського в соціальній мережі оприлюднила пост із фотографією, що терміново розшукує власника автівки, в якій закритий собака. «Чия машина біля КМЦ? Там закрита собака! Без повітря! Вже біля години! Вона вже навіть не гавкає! Виб’ємо скло! Може хтось знає власника?» – йшлося в дописі Наталії Волошиної. Згодом жінка повідомила, що власника знайшли. «Господар був на презентації книги в КМЦ! Йому байдуже, що собака мало не загинула! Якби не звернула наша дівчина-волонтер увагу - не відомо, чи дочекалась би собака господаря!» – зазначила жінка.

П’яний водій вантажівки протаранив авто лучанина

На Житомирщині легковик влетів у вантажівку під керуванням лучанина. Повідомлення про ДТП, що сталася на 225 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Анета, надійшло до поліції 1 червня. Поліцейські з’ясували, що нетверезий водій автомобіля «Volkswagen Passat», 38-річний житель Баранівського району, вчинив зіткнення із задньою частиною напівпричепа вантажівки «Renault Magnum 440» під керуванням 43-річного жителя Луцька. Водій легковика отримав травми.

Підготовлено за матеріалами видань Вісник + К, БУГ, 12 канал, ІА ВолиньPost, ІА Конкурент, Суспільне Волині, прес-служб УДСНС України в області, ГУ Нацполіції України в області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто і навіщо тероризує Луцьк? Будуть розбиратися у «Протилежному погляді LIVE»
Наступна новина Лишився тільки один котедж 128,4 квадратів у ЖК «Струмочок». Можливе відтермінування та знижки
Останні новини
Схожі новини