Із концертом та зірковими гостями: у Луцьку відзначили день людей похилого віку. ФОТО

Із концертом та зірковими гостями: у Луцьку відзначили день людей похилого віку. ФОТО
фото з допису в Facebook

Міжнародний день людей похилого віку, який проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН та відзначається в усьому світі 1 жовтня, волиняни відсвяткували напередодні – в неділю, 30 вересня 2018 року.

Близько трьох сотень пенсіонерів зібралися у Палаці культури міста Луцька, аби насолодитися чудовим концертом, – йдеться на сторінці голови Волинської ОДА Олександра Савченка у Facebook.

Мар’ян Гаденко, генерал-майор Міністерства внутрішніх справ України, відомий композитор-пісняр, телеведучий, народний артист України радісно відгукнувся на пропозицію подарувати концерт у Луцьку для людей поважного віку.

Окрім того, він привіз із собою зіркових гостей. Серед них – Юлія Мартинова, солістка Національної гвардії України та заслужена артистка України; Олександр Гурець, народний артист України, оперний співак зі 40-річним стажем; відома композиторка та заслужена артистка України Лілія Остапенко; популярний гуморист та народний артист України Анатолій Демчук.

Гості дарували волинянам надзвичайно душевні українські пісні, щирий гумор, а Мар’ян Гаденко не був скупим на поцілунки дівчатам «його золотої осені». Натомість зал шаленів оплесками та вигуками «Браво!», а по завершенню утворилася черга за фото та автографами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чи потрібна «Християнська етика» в школах Луцька: думки
Наступна новина Тренер клубу «Воїн» став бронзовим чемпіоном Європи з греко-римської боротьби. ФОТО
Останні новини
Схожі новини