Комунальники сперечаються з лучанами, хто винен у тому, що місто потопає у смітті

Комунальники сперечаються з лучанами, хто винен у тому, що місто потопає у смітті

Уже понад три дні сміттєвоз товариства «М.Ж.К.» не забирає сміття від багатоповерхівок на вулиці Гордіюк, а також на проспектах Молоді та Соборності.

Переповнені контейнери зі сміттям і гори клунків з відходами навколо, повідомляє Волинська філія НСТУ.

Лучанка Валентина Левчик проживає у Луцьку на вулиці Домни Гордіюк, 37. Жінка розповідає: знову біля їхнього дому –  гори сміття.

«Вхід у під’їзд – і відразу смітники стоять. Ми не згідні з тим. Хай би їх трохи у сторону, хай би там смерділо, вибачте на слові. Бо влітку і вікно відчинити не можна. Я не знаю, як має бути і куди наша держава котиться», – обурюється жінка.

Сусідка пані Валентини – Юлія Подлєсная розповідає: обуренню від несвоєчасного вивезенням сміття уже немає меж:

-Постійно тут сморід, ніхто не приїздить. А буває, що часом приїздить:” У вас заборгованість є по будинку, знаєте яка?”. Немає заборгованості, ми все оплачуємо.

Незручності через несвоєчасний вивіз сміття мешканці вулиць Соборності, Гордіюк, деяких будинків на Відродження і Молоді час-від-часу відчувають ще з осені. Усе через часті поломки машини, яка возить сміття. Цього разу техніка знову підвела, каже директор товариства  «М. Ж.К.» Валерій Ковалюк:

– Під час морозів замерзла система подачі повітря на сміттєвозі в Брищі. Все, що ми купуємо, ми купуємо за власні кошти, а не за кошти місцевого бюджету. Машинавже приїхала із-за кордону, єдине, що за неї треба розплатитися.

За словами Валерія Ковалюка, що нині у них лише один сміттєвоз. Можливо, до кінця місяця вдасться розрахуватися за нову спеціалізовану техніку, каже керівник підприємства.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Керівника обласної бібліотеки для юнацтва обиратимуть на конкурсі
Наступна новина Ірина Білик показала себе лучанам «без гриму». ФОТО
Останні новини
Схожі новини