Консул бельгійського короля розказав, як залучити гроші на Волинь. ФОТО

Консул бельгійського короля розказав, як залучити гроші на Волинь. ФОТО
Фото ілюстративне

Організувати презентацію Волинської області на території Бельгії запропонував Почесний консул його величності короля Бельгії у Львові Ярослав Гарцула під час зустрічі з головою облдержадміністрації Олександром Савченком.

Зустріч пройшла  сьогодні, 18 березня, – повідомляють у відділі  інформаційної політики облдержадміністрації.

Як зазначив Ярослав Грацула, нині є три бельгійські компанії, які працюють на ринку Волинської області. Та, зробивши аналіз за матеріалами МЗС Бельгії, нині є близько двох з половиною тисяч представників бізнесу, які хочуть працювати з українськими компаніями. Відтак, на його думку, аби налагодити співпрацю, необхідно організувати відповідну зустріч.

«Хочу запропонувати організувати презентацію Волинської області на території Бельгії. Посольство завжди дуже активно допомагає у таких справах. Думаю, що багато компаній зацікавилося би. Зі своєї сторони можу організувати бізнесменів, які зверталися з цим до мене. Такі зустрічі допомогли би сприяти інвестиціям у вашу область. Це допоможе пришвидшити двосторонній процес співпраці», - сказав консул.

Своєю чергою, голова облдержадміністрації Олександр Савченко подякував за допомогу в організації промоції Волинської області та розповів, що відповідну роботу в області теж проводять. Зокрема, під час міжнародних інвестиційних форумів. Так, під час останнього, що відбувся у вересні минулого року, презентували оновлений інвестиційний паспорт, де вже врахували пропозиції ОТГ та наявність вільних земельних ділянок. До слова, проведення подібного форуму планують і цьогоріч.

Тож Олександр Савченко вручив напрацьовані матеріали Почесному консулу його величності короля Бельгії у м.Львові та запевнив, що розглянуть подальші дії з метою залучення бельгійського інвестора на території області. Адже Волинь має потужний агропромисловий сегмент, а також єдиною областю, яка зберігає та відновлює ліси.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські кікбоксери привезли медалі з чемпіонату України. ФОТО
Наступна новина Вусенко, Гриценко і Бермудський трикутник. Про що говорив Андрій Садовий у Луцьку
Останні новини
Схожі новини