Лучани збирають підписи за платний проїзд пенсіонерів

Лучани збирають підписи  за платний проїзд пенсіонерів

Саме у час пік, - зранку та в обід, - пенсіонери повинні платити за проїзд. Так, на думку лучан, можна збільшити комфорт тих, хто працює та студентів, які їздять у переповненому громадському транспорті.

Як інформують Волинські новини, відповідну петицю зареєстрував до Луцької міської ради Владислав Стицай.

«Доброго дня, шановне панство Луцька. Хотілося б звернутися до наших депутатів із пропозицією зробити платний проїзд у тролейбусах для пенсіонерів у години пік (ранок і обід): ранок 7:00 - 9:30, обід 12:30 - 14:30.

Саме в ці моменти їздить дуже багато пенсіонерів, які перешкоджають проїзду студентам і людям до роботи. Платний проїзд зменшить кількість пенсіонерів в ці години і дозволить більш комфортно прибувати до пункту призначення усім пасажирам», - вважає автор електронної петиції.

Варто зазначити, що петицію підписали уже понад 80 людей, а це майже 30% від необхідих 300 голосів, які потрібні, аби міська рада взяла це питання на розгляд. 

Збір підписів триватиме до кінця травня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку псевдовійськовий погрожував підірвати автостанцію
Наступна новина Розумна колонка записувала розмови сім’ї та відправляла їх списку контактів
Останні новини
Схожі новини