Лучанка стала чемпіонкою світу. Перемогу присвятила «Сталевій сотні»

Лучанка стала чемпіонкою світу. Перемогу присвятила «Сталевій сотні»

Лучанка Алла Гаврилюк стала чемпіонкою світу з козацького двобою на Чемпіонаті світу 2024, який відбувся в місті Хомутов, Чехія, в рамках Всесвітніх ігор бойових мистецтв.

Під час нагородження вона вийшла з прапором України, підписаним бійцями 53 батальйону 100 ОМБР, присвятивши свою перемогу українським військовим, пише ВСН.

Хочу присвятити цю перемогу 100 бригаді 53 батальйону, які підписали мені цей прапор. Дякую їм за підтримку, мені це дуже приємно, – сказала Алла.

Чемпіонат об’єднав учасників із 33 країн, загальна кількість яких склала 1880 осіб. Волинські спортсмени досягли успіху, завоювавши 18 медалей різного ґатунку, серед яких 5 золотих. Серед учасників збірної України були представники місцевих клубів, таких як «Динамо-Прайд», «BUSHIDO», «Інсайт» та інші.

Наші волиняни вибороли 18 нагород на чемпіонаті Світу з козацького двобою-2024, що зараз проходить в чеському місті Хомутов в рамках Всесвітніх Ігор бойових мистецтв! – написав на своїй фейсбук-сторінці Олександр Кулаков, очільник Волинської федерації козацького двобою.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я з дитинства марив танками». Історія лучанина «Баптиста» із 100 ОМБр
Наступна новина Як в Україні реабілітують військових
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні