Луцька громада передала військовим чергову партію допомоги

Луцька громада передала військовим чергову партію допомоги

Луцька міська рада продовжує оперативно реагувати на запити військових щодо придбання різного обладнання, яке необхідне їм для боротьби з російськими окупантами. Від нашої громади для захисників систематично передаються квадрокоптери, fpv-дрони, РЕБи та багато іншого.

Не виключення і сьогоднішній день. Так, 9 серпня, для військовослужбовців 100-ї ОМБр 53-го батальйону придбано та відправлено обладнання для страйкболу, інформує міськрада.

Зокрема, 25 штурмових гвинтівок АКС-74 Essential, 100 механічних магазинів АК-74, 100 акумуляторів АКБ Li-Po1200 mAh, 300 кульок BLS PRECISION BB PELLETS 0,23 gm, 50 упаковок мастила MoS2, 20 адаптерів зарядного пристрою — паралельна зарядка (для страйкболу), 20 зарядних пристроїв IMAX В6 АС, 100 флаконів силіконового мастила (для страйкболу), 240 димових гранат П-18 Актив (для страйкболу), 100 тренувальних гранат з активною чекою Ф-1 ПІРО Ф-1Г (горох), 160 тренувальних гранат з активною чекою Ф-1 ПРО Ф-1 М (крейдяна), 240 тренувальних гранат з активною чекою РГД-5 ПІРО-5 (горох).

Для потреб військової частини А4447, 5-ї самохідної артилерійської батареї 2-го самохідного артилерійського дивізіону передали два квадрокоптери DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal).

Військова частина А1325, зокрема 1-й самохідний артилерійський дивізіон отримав квадрокоптер DJI Mavic 3, квадрокоптер DJI Mavic 3 Т Enterprise (Thermal), дві одиниці супутникового модему Starlink, дві зарядні станції EcoFlow DELTA 2, три комплекти Alientech DUO2 DUO2458SSD, антени та перехідники до них.

А військовій частині А4010, для потреб 2-го штурмового батальйону Луцька міська рада купила і передала станцію РЕБ “Синиця 3.1” з панельною антеною.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку військовослужбовець презентував документальну моновиставу «Ненароджені для війни». ВІДЕО
Наступна новина Коровай розділили не на весіллі: на Волині попрощалися з воїном Василем Канюкою
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні