Луцька громада втратила ще двох захисників

Луцька громада втратила ще двох захисників

Трагічні звістки вкотре надійшли в Луцьку громаду. Захищаючи Україну, загинули двоє бійців. 

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Кулеш Борис Григорович, 10.05.1973 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Солдат Кулеш Борис Григорович загинув 16.09.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

Лучанин Сардачук Віталій Віталійович, 27.01.1997 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-санітара відділення морської піхоти взводу морської піхоти роти морської піхоти батальйону морської піхоти.

Матрос Сардачук Віталій Віталійович загинув 18.07.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Висловлюємо щирі співчуття родинам Героїв.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк завтра хоронитиме захисника
Наступна новина Історія прикордонника, який пережив пекло російського полону
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні