Луцький репер випустив кліп до Дня закоханих

Луцький репер випустив кліп до Дня закоханих

Луцький репер Вася Шу випустив кліп на пісню «КАСЕТИ». Продюсер Тарас Дацюк та режисер Володимир Штунь зняли кліп із репером в одній із квартир Привокзального району Луцька. Зйомки відбулись іще в минулому році, але відеоробота чекала на оприлюднення саме у свій день – День закоханих.

На зміну настрою нещодавньої гучної прем’єри лайву «ЧЮЄШ» та участі в треці Alyona Alyona – реп з Волині, які стали початком нового етапу творчості репера, «КАСЕТИ» повільно та поступово розкривають важливу для Шу рефлексію про минуле.

Рух та розвиток завжди приходять опісля усвідомлення та прийняття. І це не завжди про логічні висновки, а й про звичні для кожного почуття. Пройняті побутом спальних районів та луцьким стилем Васі Шу, «КАСЕТИ» вкотре дають пригадати нам про людей, які лишають терпкий і важливий слід усередині нас.

Як каже сам репер: «КАСЕТИ – то про ностальгію. Кисло-солодка туга за вчора, коли ми ще були щасливі так, як вже більше ніколи не будем. То про спогади, записані в піснях, які тоді були нашими улюбленими. Проснися зранку і послухай мої касети.»

Сингл доступний на всіх стрімінгових платформах.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина І в горі , і в радості: волинське подружжя прожило у парі 63 роки
Наступна новина У Луцьку облаштують територію біля історичного факультету ВНУ
Останні новини
Схожі новини