Луцьку бабусю, якій збирали гроші на лікування всім світом, прооперували

Луцьку бабусю, якій збирали гроші на лікування всім світом, прооперували

Луцькій пенсіонерці Ріті Красиленко зробили операцію, під час якої поставили новий клапан.

Про це в Facebook написала волонтерка, яка підписується ніком Glowing Fox.

«Її перевели в звичайну палату. Вона ще слабка і їй важко говорити, проте виглядає вона значно краще, колір обличчя змінився і уже не такий жовтий. Вона передає вам всім привіт і величезну подяку», – каже дівчина.

Далі «Перший» публікує допис благодійниці без змін і правок:

Подивіться, будь ласка, відео. Сьогодні разом з нею був її син. І хоча у нього хвороба Паркінсона і він погано контролює руки-ноги (відповідно, мало чим може їй допомогти), проте вона все одно дуже рада.

Також казала обов’язково написати дякую усім тим людям, які приходили і продовжують приходити до неї. Навіть сьогодні, хоча не було відомо, чи її вже перевели з реанімації, до неї заходила якась мила дівчинка. Видно, що пані Ріта цим пишається))) Дякуючи фейсбуку і вашим репостам, бабця знайшла чудову Fadeeva Violetta, яка раніше була її сусідкою, а зараз в усьому допомагає.

_____________

Також дякую благодійному фонду, що профінансував левову частку вартості операції, головному лікарю обласної лікарні Івану Сидору за розуміння та пану Валентин Марчук (Valentin Marchuk) за неймовірно швидку та дієву допомогу.

Читайте також: У Луцьку за день зібрали половину грошей на лікування самотньої бабусі

_______________

Операція пройшла вдало і без ускладнень. Були певні проблеми при виході з наркозу через її вік, але і це уже минулося) У лікарні бабця Ріта буде щонайменше до середини наступного тижня, тому якщо бажаєте її відвідати, вона буде вам дуже рада. Вона уже не переживає за своє життя і з задоволенням слухає новини)) Нагадаю, обласна лікарня, кардіохірургія, 4 поверх через перехід або прийомне відділення, 439 палата, Красиленко Ріта або просто бабуся Ріта)
_____________

Я не маю доступу до карти пані Ріти, тому не можу зробити скріни з приват24, але з її слів на картці зараз 11 000 гривень (і це навіть після того, як було здійснено проплату 15 000 за операцію і закрито збір! Хіба це не чудо?). Цього повинно вистачити на повний курс реабілітації і на перший час вдома (оскільки перших пів року вона буде потребувати посиленого піклування). Будь-ласка, не надсилайте більше грошей, - вона почуває себе дуже ніяково через те, що доводиться брати гроші, а зараз їх насправді достатньо!

Це ще одна історія зі щасливим фіналом і дуже радує та неймовірна швидкість, з якою наші чудові люди готові кинути все і рятувати життя. І кожна ваша пожертва, добра думка або відвідини бабусі тепер дозволять пані Ріті жити. Вона каже, що думає і молиться за кожного з вас. Дякую вам! Ви чудові! Це справжнє чудо і "флешмоб доброти" як його тут назвали)))

_____________

p.s. 1 липня у пані Таїсії з дому пристарілих ювілей – 75 років. Можливо хтось із вас захоче особисто завітати до людини, якій ви врятували життя?) Щодо будь-яких питань телефонуйте мені 0667159103 (Юлія)

Читайте також: Сила добра: в Луцьку за дві доби зібрали гроші на кардіостимулятор для бабусі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У стінах Луцького замку презентували унікальний артефакт. ФОТО
Наступна новина У Луцьку тимчасово перекриють центральну вулицю
Останні новини
Схожі новини