Майже всі оформлення у зоні діяльності Волинської митниці – за принципом «єдиного вікна»

Майже всі оформлення у зоні діяльності Волинської митниці – за принципом «єдиного вікна»
джерело фото: antikor.com.ua

Завдяки вжитим Волинською митницею заходів, розумінню важливості та професійному ставленню посадових осіб обласних контролюючих органів, митних брокерів та учасників зовнішньоекономічної діяльності у поточному році показник здійснених оформлень товарів за принципом «єдиного вікна» у зоні діяльності митниці становить 98%.

Про це повідомляють у прес-службі ГУ ДФС Волині.

При цьому за січень-серпень було оформлено загалом понад 105 тисяч митних декларацій, майже 104 тисячі з яких були подані у електронному вигляді. Це становить 98,4% від їх загальної кількості. Для порівняння, у 2017 році в електронному вигляді було подано 91% декларацій.

Довідково

Застосування принципу «єдиного вікна» при здійсненні митного та інших видів державного контролю розпочато з 1 серпня 2016 року відповідно до положень Порядку інформаційного обміну між органами доходів і зборів, іншими державними органами та підприємствами. Цей Порядок затверджений Кабінетом Міністрів України з метою спрощення ведення зовнішньоекономічної діяльності та мінімізації корупційних ризиків через автоматизацію процесів митного оформлення товарів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: До зведеного бюджету у Волинській області надійшло 8,4 мільйона гривень екологічного податку https://pershyj.com/p-do-zvedenogo-byudzhetu-u-volinskii-oblasti-nadiishlo-84-miliona-griven-ekologichnogo-podatku-26911


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада урівняла права жінок і чоловіків в армії
Наступна новина Заступник луцького міського голови потрапив у аварію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини