«Марсіанські впадини», - Рубльов про дорогу на Волині

«Марсіанські впадини», - Рубльов про дорогу на Волині
Фото ілюстративне

Кандидат у нардепи у 20 окрузі, що на Волині, Вячеслав Рубльов розкритикував стан дороги Мар’янівка-Горохів.

«Що тут сказати — відразу видно ставлення до людей, до мешканців, які мають вбивати свої автівки на цих марсіанських кратерах. Космічне нахабство», – написав він у себе на сторінці у фейсбуці і виклав відео.

«Бачили те відерце, яким заливають величезні ями? То просто знущання зі здорового глузду. Позиція команди Зе — ми проти пускання пилу в очі. Ми за народний контроль витрачання коштів», – наголосив кандидат.

«Маю конкретну пропозицію. Ремонт доріг має проводитись комплексно, а організація, яка будує дорогу державним коштом, має з самого початку давати гарантію на свою роботу. Який строк експлуатації?

Має бути відповідальність. Тож якщо щось трапиться з дорогою протягом зазначеного на початку будівництва гарантійного строку, то ремонт проводиться коштом виконавця, тобто організації, що дорогу будувала. Всі дані мають бути у відкритому доступі. Я, наприклад, сьогодні не зміг дізнатися, хто і за які кошти робив це неподобство. Так не має бути.

Таким чином матимемо конкретну відповідальну особу. Тож знову прийшов до висновку, що тільки надійні люди можуть гарантувати конкретні зміни. Команда Зе, до якої я маю честь належати, обирає людей саме за принципом надійності та готовності до конкретних змін!» – сказав він.

 
Стан дороги між селом Мар'янівка та містом Горохів

Подорожував по Горохівському району та зробив невеличке відео щодо стану наших доріг. ⠀ Це якраз десь між селом Мар'янівка та самим Гороховим. Що тут сказати — відразу видно ставлення до людей, до мешканців, які мають вбивати свої автівки на цих марсіанських кратерах. Космічне нахабство. Бачили те відерце яким заливають величезні ями? То просто знущання зі здорового глузду. ⠀ Позиція команди Зе — ми проти пускання пилу в очі. Ми за народний контроль витрачання коштів Маю конкретну пропозицію. Ремонт доріг має проводитись комплексно, а організація, яка будує дорогу державним коштом, має з самого початку давати гарантію на свою роботу. Який строк експлуатації? ⠀ Має бути відповідальність. Тож якщо щось трапиться з дорогою протягом зазначеного на початку будівництва гарантійного строку, то ремонт проводиться коштом виконавця, тобто організації, що дорогу будувала. Всі дані мають бути у відкритому доступі. Я, наприклад, сьогодні не зміг дізнатися, хто і за які кошти робив це неподобство. Так не має бути. ⠀ Таким чином матимемо конкретну відповідальну особу. Тож знову прийшов до висновку, що тільки надійні люди можуть гарантувати конкретні зміни. Команда Зе до якої я маю честь належати, обирає людей саме за принципом надійності та готовності до конкретних змін! ⠀ #зелуцьк #зекоманда #слуганароду

Posted by Вячеслав Рубльов on Tuesday, 2 July 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «За те, що ніколи не відмовляють»: військові нагородили волинських лісівників
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 2 липня. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини