Modern-Eхро візьме участь у найбільшій у світі виставці торгового обладнання

Modern-Eхро візьме участь у найбільшій у світі виставці торгового обладнання
Виставка відбудеться 2020 року в Дюссельдорфі

Міжнародна компанія Modern-Eхро, глобальний виробник торгового обладнання і постачальник комплексних рішень для ритейлу, стане учасником  EuroShop 2020. Ця найбільша у світі виставка торгового обладнання відбудеться 2020 року 16-20 лютого в Дюссельдорфі. 

Вкотре EuroShop стане не лише найбільшим експозиційним, але й дискусійним майданчиком для лідерів світового ритейлу. Дизайнери, архітектори, концептуалісти, лідери серед виробників торгового обладнання зберуться разом, щоб обговорити, як реагувати на виклики, що постали перед індустрією останнім часом, повідомили у компанії.

«Ми  беремо участь у виставці EuroShop з 2005 року, тобто наступного року це буде вже вшосте, – коментує СЕО Modern-Eхро Group Петро Пилипюк. – За цей час ми стали не просто глобальним гравцем у світовому ритейлі. Ми кардинально змінили наш підхід до роботи з клієнтами, партнерами, дилерами. Тепер ми об’єднуємось разом з ними в одну екосистему. У нас сьогодні спільні виклики, ми разом працюємо над пошуком рішень. Сучасні реалії вимагають змінюватись швидше, ніж прогнозували аналітики. Ми відчуваємо необхідність об’єднання різних компетенцій в одному середовищі. Саме тому на нашому стенді разом з нами працюватимуть десятки наших партнерів з різних країн».

Цього разу Modern-Eхро представлятиме не лише свої традиційні рішення для ритейлу: стелажні системи, касові бокси, брендоване чи холодильне обладнання. На стенді будуть представлені  найновіші продуктові лінійки,  обладнання з імплементованими smart-технологіями.

«Ми поділимось досвідом створення автоматизованих рішень для складу, які вже сьогодні докорінно змінюють роботу дистриб’юторів та виробників різних типів продукції у сегменті складської логістики, – каже співвласник і голова Наглядової ради Modern-Eхро Богдан Лукасік. – Ми покажемо міжнародним ритейлерам та поштовим операторам наші нові рішення для Last Mile. Наш стенд стане прикладом упровадження наших дизайн-рішень для торгових площ.

Усі ці рішення, підходи та технології в підсумку ми об’єднали в той магазин, який потрібно було винайти у відповідь на вимогу часу. Це наш магазин майбутнього, який стане на виставці  EuroShop2020 новою точкою відліку в розвитку компанії Modern-Eхро».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині ремонтують дорогу в районі Цуманського перехрестя
Наступна новина Зима близько: волинянам нагадують про безпечне користування газом
Останні новини
Схожі новини