Молоко, яке переверне вашу уяву про магазинні продукти

Молоко, яке переверне вашу уяву про магазинні продукти

А пам’ятаєте, яке молоко було колись? 

Воно було таким запашним, свіжим і пахло медом… Всім нам добре відомий цей смак, бо це смак нашого дитинства. Розкажу Вам секрет: в дитинстві, випивши молока, я часто бігав до дзеркала подивитись на свої молочні вуса! Ви теж так робили?)

А тепер уявіть..., що п’єте свіже молоко з природною жирністю, смак якого знайомий Вам з дитинства... Уявіть, що купуєте в магазині натуральне молоко без будь-яких добавок, з терміном придатності лише 5 днів!.. Фантастика? А от і ні! Все це - незбиране молоко ТМ Farm Fresh. Воно точно переверне Вашу уяву про магазинні продукти.

Молоко ТМ Farm Fresh ми називаємо унікальним, адже це виключно фермерське молоко із збереженою природною жирністю та природним терміном придатності. Тут нічого не забрано, нічого (!) зайвого не додано! Все дуже просто! Адже що потрібно від молока? Лише щоб воно було справжнім, свіжим та смачним.

Молоко Farm Fresh не проходить нормалізацію, простими словами з нього не збираються вершки, і тому воно має природну жирність, і саме тому його назва “Незбиране”. Лише лагідна пастеризація при температурі 95С, щоб зберегти всю користь - і справжнє молоко, яке нам дарує природа, готове для споживання. 

Ми збираємо сировину лише на Західній Україні, з ферм, які знаходяться поблизу. Це найкращі ферми Волинської, Рівненської та Львівської областей. Так як молоко Fram Fresh свіже і натуральне, термін придатності у нього всього 5 діб. Тому необхідно швидко доставити його з ферми, далі - пастеризація, фасування і  охолодження, далі - швидка доставка до магазинів. І все це для того, щоб споживачі могли придбати направду справжнє та свіже молоко.

Відчуваємо відповідальність та гордість за продукцію Farm Fresh. За те, що можемо дарувати нашим споживачам впевненість в свіжості, натуральності і якості молока, що споживають вони і дорогі їм люди.

У Луцьку продукцію ТМ “Farm Fresh” можна придбати у магазинах “Там Там” та “TOR-BA”.

ТМ Farm Fresh #почувається щасливо


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 25 липня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина У Володимирі встановили інсталяцію у вигляді ретровелосипеда
Останні новини
Схожі новини