Муніципали нагадали, що у Луцьку заборонено облаштовувати городи біля багатоповерхівок

Муніципали нагадали, що у Луцьку заборонено облаштовувати городи біля багатоповерхівок

Департамент муніципальної варти Луцька нагадує мешканцям міста, що облаштовувати городи біля багатоповерхових будинків заборонено.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Facebook.

До уваги мешканців міста Луцька, які самовільно облаштували під вікнами своїх будинків городи. Хоч весна прийшла до нас поки лише на календарі, втім невдовзі вона завітає остаточно. Розтане сніг і громадяни почнуть влаштовувати толоки в дворах та наводити лад на прибудинкових територіях: білити бордюри та дерева, фарбувати дитячі та спортивні майданчики. 

Знайдуться й такі, хто спробує щось посіяти чи посадити на самовільно облаштованих під будинком городах, які загородженні штахетами, металевими стовпцями, сітками чи іншими конструкціями. Департамент муніципальної варти Луцької міської ради закликає лучан цього не робити. Це суперечить Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та «Правил благоустрою міста Луцька», в яких чітко вказано, що на об’єктах благоустрою забороняється самовільно влаштовувати городи.

Крім того, муніципали заявили, що після настання тепла вони обійдуть об'єкти, на яких можуть облаштувати городи або поставити паркани.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 6 березня
Наступна новина Керівника обласної бібліотеки для юнацтва обиратимуть на конкурсі
Останні новини
Схожі новини