На дитячому майданчику ЖК «Юпітер» встановлять величезну космічну ракету

На дитячому майданчику ЖК «Юпітер» встановлять величезну космічну ракету

На території житлового комплексу «Юпітер», який зводить будівельна компанія «Інвестор» у селі Липини, з’явиться неймовірна космічна ракета. Про це розповів у інтерв’ю для «Першого» директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю ПОВНІСТЮ: «Інвестор» змінює моду на будівництво, - Андрій Разумовський про рік, що минає

«Дитячий майданчик матиме розмір 40 на 15 метрів. Він буде з гумовим покриттям та з сучасним фірмовим обладнанням. Один з елементів – космічна ракета заввишки більше 10 метрів. А взагалі пропорційно нашому розвитку та розумінню, кожен новий дитячий майданчик буде кращим за попередній», - розповів забудовник.

До слова, квартири у першому будинку ЖК «Юпітер» практично усі продані - залишилося всього дві квартири площею 106 квадратних метрів, на яких оголошена акцію і їх можна придбати всього за 39 900 доларів США, маючи на увазі курс – 27 гривень.

«Триває продаж квартир у другому будинку, який наразі на етапі будівництва – будуємо третій поверх. Ранньою весною плануємо розпочати будівництво третього будинку. У наступному році житловий комплекс «Юпітер» буде повністю завершений і налічуватиме 144 квартири», - зауважив Андрій Разумовський.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рекорд українського сегмента facebook. ВІДЕО
Наступна новина Як Новий рік зустрінеш, так і проведеш: тож де і за скільки? ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини