На ковельській сцені показали «Сорочинський ярмарок». ВІДЕО

На ковельській сцені показали «Сорочинський ярмарок». ВІДЕО

Свою версію гоголівського «Сорочинського ярмарку» на сцені ковельської «Просвіти» представили артисти самодіяльного аматорського театру-студії «10 ряд 10 місце».

Режисер-постановник вистави Альона Малюга-Мельникова каже: хотіли зробити приємний сюрприз ковельчанам у Міжнародний день театру, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

«Хотілося зробити таке, дійсно, весняне свято для всіх. Щоб була ярмарка, щоби все гуділо і плило, усіх пригощали. Як це в далося зробити через інтерактивні елементи. Щоби люди відчули справжній дух тієї сорочинської ярмарки», – розповіла режисерка.

Передати колорит «Сорочинського ярмарку» акторам самодіяльного театру допомагали танцюристи зразкового ансамблю «Дзвіночки». Для декорацій сцени використали художні вироби із соломи місцевих майстринь.

З новим успіхом ковельських театралів привітали представники міської влади. Задоволеними полишала залу «Просвіти» і чисельна публіка.

В репертуарі ковельських театралів є уже чотири великоформатних спектаклі, які вони зіграли перед місцевою публікою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь - у трійці областей, де найдешевше готують шашлик
Наступна новина Волинян закликають на годину вимкнути світло
Останні новини
Схожі новини