На Львівщині – масштабна аварія. Загинув 26-річний волинянин

На Львівщині – масштабна аварія. Загинув 26-річний волинянин

На автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Старий Яричів Львівського району сталась аварія сьогодні, 5 жовтня, близько 09.00. Зіткнулося п’ять автівок, на місці загинув 26-річний волинянин.

Рух транспорту на ділянці, де сталась аварія, ускладнений – поліцейські організували об’їзд через населені пункти Старий Яричів та Новий Яричів, – повідомляє поліція Львівщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись п’ять автомобілів: «Фольксваґен Пасат», яким керував 26-річний мешканець Волинської області, вантажівка «ДАФ» з напівпричепом, за кермом якої перебував 33-річний водій, також мешканець Волині, мікроавтобус «Рено Мастер» під керуванням 37-річного мешканця одного з сіл Яворівського району, «Шкода Октавія», яким керував 27-річний львів’янин, та мікроавтобус «Пежо Боксер», за кермом якого перебував 38-річний житель міста Буськ Золочівського району. Внаслідок ДТП водій «Фольксваґена» від отриманих травм помер на місці події.

На місці працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання правової кваліфікації.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Аварійна служба «Волиньгазу» опрацювала понад 13 тисяч викликів за 9 місяців
Наступна новина Волинська обласна лікарня починає працювати в режимі карантину. Відвідувати хворих заборонили
Останні новини
Схожі новини