На поминках у луцькому кафе відвідувачі підхопили сальмонельоз. ВІДЕО

На поминках у луцькому кафе відвідувачі підхопили сальмонельоз. ВІДЕО

У Луцьку в кафе «Фора» на поминальному обіді потруїлись відвідувачі. У п'яти з них підтвердили діагноз - сальмонельоз.

Про це йдеться у сюжеті Суспільного.

Семеро людей із харчовим отруєнням звернулися до медиків після поминального обіду в одному із луцьких кафе. П'ятеро перебувають в обласній інфекційній лікарні, один пацієнт — у Рожищенській райлікарні, одна людина відмовилась від госпіталізації. 

Нагадаємо, кишкову інфекцію відвідувачі отримали у кафе «Фора» 22 серпня. 

«Були поминки, через день з'явилась температура, тошнило дуже. Мені було дуже погано. У лікарні взяли мазки, зробили посів і через три дні сказали - сальмонельоз. Тепер змушена лежати в лікарні. Щодня витрачаються великі гроші. Ніхто ні разу не подзвонив, не поцікавився з кафе», - каже пацієнтка інфекційної лікарні Юлія Бручко.

За словами заступника головного лікаря інфекційної лікарні Любов Серби, у лікарні наразі знаходиться п'ятеро осіб. З них - двоє дорослих і троє дітей. 

 
У Луцькому кафе отруїлися відвідувачі

Семеро людей із харчовим отруєнням звернулися до медиків після поминального обіду в одному із луцьких кафе. П'ятеро перебувають в обласній інфекційній лікарні, один пацієнт — у Рожищенській райлікарні, одна людина відмовилась від госпіталізації. Подробиці — у сюжеті.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Monday, 27 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 61-річний лучанин живе в авто, бо його рідні вижили з квартири
Наступна новина Топ-5 «хітових» кольорів для авто у світі
Останні новини
Схожі новини