На Волині шахраї «кинули» людей на майже 60 тисяч гривень

На Волині шахраї «кинули»  людей на майже 60 тисяч гривень
Фото ілюстративне

На Волині минулої доби до правоохоронців надійшло шість повідомлень від громадян про шахрайства. Загалом шахраї шляхом обману та зловживання довірою ошукали громадян на майже 60 тисяч гривень.

Зараз проводяться заходи на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів, –  повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

До Камінь-Каширського відділу поліції  надійшло повідомлення від 28-річного мешканця райцентру. Чоловік на початку лютого через інтернет-сайт хотів придбати мобільний телефон. Перерахував на вказаний зловмисниками рахунок майже 2, 5 тисячі гривень, натомість телефону не отримав.

Аналогічні звернення надійшли до Ковельського, Любомльського та Луцького відділу поліції. Волинян під приводом купівлі різних товарів та техніки шахраї ошукали на понад 50 тисячі гривень.  

Також у кінці січня шахраї з кредитної кратки мешканки Луцького району, шляхом входу в обліковий запис інтернет-банкінгу зняли понад 2 тисячі гривень.

За усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають заходи направлені на встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів.

Поліція закликає громадян бути обачними та не потрапляти в пастки шахраїв.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутатка Ірина Констанкевич показала, як пече млинці з чоловіком. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку повісили рекламу «догори ногами» і з помилками. ФОТО
Останні новини
Схожі новини