На Волині зустріли бійців 14-ої бригади, яка повернулась з передової

На Волині зустріли бійців 14-ої бригади, яка повернулась з передової

Володимир-Волинський, 27 грудня, урочисто зустрів бійців 14-ї окремої механізованої бригади. Військові в повному складі повернулось з зони ООС у місце постійної дислокації.

Урочистою ходою від території бригади по вулиці Ковельскій військові пройшлися маршем до центру міста.Біля НВК «ЗОШ№3-ліцей» поклали квіти до меморіальних дощок загиблим побратимам, – йдеться на офіційному сайті Володимир-Волинського.

Мешканці міста вийшли на вулиці для зустрічі з воїнами, багатьох із них зустрічали рідні та друзі.

На площі Героїв особовий склад бригади, вишикуваний по підрозділах, приймав вітання від представників органів державної влади і місцевого самоврядування, духовенства та керівництва Збройних сил України.

Бійців вітали та нагороджували тимчасово виконуючий обов’язки командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Мікац, голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, міський голова Володимир-Волинського Петро Саганюк, командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Сергій Войченко.

Після спільної молитви голова Синоїдального відділу військового духовенства України Митрополит Іоан передав бійцям ікони.

Пам’ять загиблих воїнів – захисників України вшанували покладанням квітів до обеліска Слави та дошки Пам’яті військовослужбовців, що загинули на Сході України.

У районному будинку культури військові переглянули фільм про фронтові будні, свята, й епохальні події в житті 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у 2019 році. Завершилися урочистості святковим концертом Державного академічного волинський народного хору.

«Ваші рідні, громада міста – ми всі хвилювалися за вас, кожну хвилину пам’ятали про те, що ви, сини Володимира-Волинського і древньої Волині, захищаєте рубежі нашої держави. За це вам низький уклін! Напередодні Нового року, Різдва Христового щиросердечно вітаю вас усіх та зичу міцного здоров’я, миру, щастя і добра. Володимир-волинська велика родина вітає вас з поверненням на рідну землю!», – звернувся до військових міський голова Петро Саганюк.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян попереджають про різке погіршення погоди: рівень небезпеки – жовтий
Наступна новина У Луцьку їздить «новорічна» машрутка. ФОТО
Останні новини
Схожі новини