Нічна погоня у Луцьку: як п'ять екіпажів поліції ловили трьох нетверезих чоловіків. ФОТО

Нічна погоня у Луцьку: як п'ять екіпажів поліції ловили трьох нетверезих чоловіків. ФОТО

У Луцьку п’яний водій тікав через все місто від п’яти екіпажів поліції, а зупинившись, переконував, що взагалі нікуди не їхав.

Впіймали нетверезого водія та його товаришів близько першої ночі у п’ятницю, 9 лютого, – повідомив власкор «Волинь24». 

Троє лучан на автомобілі «Шкода Фабіа» влаштували шалені перегони.

Спершу вони мало не зіткнулись з автомобілем патрульних біля розважального центру «Промінь», а потім – почали тікати на великій швидкості проспектом Перемоги та вулицею Карпенка-Карого. 

Переслідували порушників п'ять машин патрульної поліції.

Врешті вони зупинилась на заправці на вулиці Дубнівській. Цікаво, що відразу після цього водій запевняв, що взагалі нікуди не їхав і просто стояв на місці. Хоча патрульні показали відео, на якому чітко видно, як до заправки під'їхала машина і з неї вийшов водій.

 

І водій, і двоє пасажирів за зовнішніми ознаками були нетверезими, хоча від перевірки на драгері та в наркодиспансері категорично відмовились. Автомобілем керував друг власника. Тому одного чекатиме відповідальність за кермування в стані алкогольного сп'яніння, іншого – за передачу кермування автомобілем особі в стані алкогольного сп'яніння.

Окрім того, на водія склали протоколи за створення аварійної ситуації і за невиконання законної вимоги зупинитися від екіпажу патрульної поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині знайшли тіло зубра, який помер від поранень
Наступна новина На Волині розшукують 16-річного хлопця, який не повернувся зі школи
Останні новини
Схожі новини