Німеччина виділяє €400 мільйонів на військову підтримку України

Німеччина виділяє €400 мільйонів на військову підтримку України

Бундестаг вирішив збільшити фінансування військової підтримки України на близько €400 мільйонів. Це дозволить закупити додаткові засоби протиповітряної оборони, танки, безпілотники, боєприпаси та запчастини для Збройних сил України.

Про це повідомив німецький уряд, пише Бабель.

Крім того, Німеччина виділить додаткові €70 мільйонів у короткостроковій перспективі на відновлення української енергетики.

Нову допомогу для України Німеччина оголосила вчора, 25 вересня, під час другої зустрічі учасників Українського договору на полях 79-ї Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Учасники підтвердили свою солідарність з Україною у війні з Росією та рішучість продовжувати військову, фінансову та гуманітарну підтримку стільки, скільки це буде необхідно.

У рамках засідання учасники ухвалили спільну декларацію G7 та інших учасників Договору про підтримку економічного відновлення та реконструкції України. Це вкотре підтверджує бажання союзників допомагати відбудовувати Україну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Процедура реєстрації торговельної марки в Україні
Наступна новина Дружині й сестрі Героя з Волині вручили його орден
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні