Нові атракціони та облаштування набережної: що зміниться у луцьких парках

Нові атракціони та облаштування набережної: що зміниться у луцьких парках

Чому місто не шукає інвестора і саме не вкладає гроші в атракціони? Коли планують облаштувати центральну набережну міста і чи не обжене Луцьк у цих намірах сусідня громада?

Про ті зміни, які уже відбулись у центральному парку і що ще потрібно оновити – у програмі "Позиція" на 12 каналі. Крім цього гості студії обговорювали парк 900-річчя Луцька та ті роботи, які необхідно виконати там, проект парку на вулиці Потебні та інші зелені зони, які потребують реконструкції. 

У студії були депутат Луцької міської ради, керівник будівельної компанії Андрій Разумовський, директор департменту ЖКГ Луцької міської ради Микола Осіюк та громадський діяч Ігор Алєксєєв.

«Сьогодні біля парку неможливо стати автівкою, бо там дуже багато людей. Мені здається, що прийшов той час, коли вже вигідно буде поставити там нові атракціони. Напевно, треба залучити бізнес, інвесторів, які цим займаються. Ті атракціони, які сьогодні є, виглядають жахливо і взагалі не можуть існувати, на мою думку», – зазначив Андрій Разумовський.

Більше – дивіться у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Реальна зарплата українців за місяць зменшилася на 1,2%
Наступна новина В Україні за минулу добу – понад 3 тисячі хворих на COVID-19 та 156 померло
Останні новини
Схожі новини