«Ознак насильницької смерті немає». Поліція про смерть волинського військового на Рівненщині

«Ознак насильницької смерті немає». Поліція про смерть волинського військового на Рівненщині
Військовослужбовець Юрій Побєда. Фото видання «Рівне Online»

Поліція Рівненщини зазначила, що на тілі 28-річного військового з Волині, якого знайшли мертвим на Рівненському військовому полігоні, не виявили ознак насильницької смерті. 

Про це повідомила пресслужба ГУНП у Рівненській області.

Правоохоронці зазначають, що на тілі військового не було виявлено ознак насильницької смерті. А остаточні результати у цій справі покаже судово-медична експертиза.

Нагадаємо, 28-річного військовослужбовця із Володимира знайшли мертвим на території Рівненського військового полігону. Повідомлення про знайдене тіло надійшло до правоохоронців 16 лютого о 14:00 від чергового.

За даними поліції, військовий проходив службу за контрактом на Житомирщині, а на Рівненському полігоні - проходив навчальний курс. Із восьмого лютого військовослужбовець перебував у розшуку, коли із товаришем із дозволу керівництва залишив місце несення служби, та востаннє його бачили у селищі Тучин колишнього Гощанського району.

Як повідомляло видання «Рівне Online» загиблим є Юрій Побєда з Володимира. 

«За результатами попереднього огляду судовим експертом - ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Остаточні результати - за судово-медичною експертизою», – йдеться у повідомленнні правоохоронців.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 115 КК України (зникнення особи безвісти) триває.

Процесуальне керівництво здійснює Рівненська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу від коронавірусу померло 9 людей
Наступна новина У Верховній Раді українською мовою виступив маршалок Сенату Польщі
Останні новини
Схожі новини