Почім на «Бандерштаті» їжа, розваги, сувеніри. ОГЛЯД ЦІН

Почім на «Бандерштаті» їжа, розваги, сувеніри. ОГЛЯД ЦІН

У Луцьку триває фестиваль «Бандерштат». Окрім гутіркової та музичної сцени, гостям пропонують різноманітні розваги, смачну їжу та багато сувенірної продукції: від магнітів до одягу.

«Перший» вирішив подивитися, почім і що продають.

ЇЖА

На фестивалі діє великий фудкорт, де можна поласувати «швидкими» перекусами: бургери, хот-доги, картопля фрі, кукурудза, багети тощо. Але є й гарячі супи, смажене м’ясо, шашлики, салати, картопля з мангалу. Є й великий вибір безалкогольних напоїв: кава, чай, різноманітні лимонади, фреші, компоти.

Так, за лимонади власного виготовлення хочуть від 20 до 30 гривень за 0,5 л. За фірмові чаї   — від 35 гривень. Кава — від 18 до 35 гривень. Гарячі супи з м’ясом обійдуться гостям фесту від 50 до 100 гривень. Млинці з шинкою, куркою — 60 гривень, а солодкі з ягодами та медом — від 30 гривень. Хот-доги від 30 до 65 гривень: є класичні, фірмові, мюнхенські. Солодка випічка вартує від 20 гривень, а хачапурі та кубдарі — 40-50 гривень. Курячий шашлик вартує 60 гривень за 100 гр,  така ж ціна на бограч та плов. Шашлик зі свинини вартуватиме 50 гривень за 100 гр.

 

Читайте також: Фест без «Dolche Gabbana». Хто живе на «Бандерштаті», і нащо він їм. РЕПОРТАЖ

РОЗВАГИ

На «Бандерштаті» цьогоріч чимало розваг як для дітей, так і для дорослих. Тут встановили декілька атракціонів, величезні батути, надувні дитячі містечка. Так, атракціон «Лебеді» для дитини вартуватиме 50 гривень за 3 хвилини, а для дорослого — 100 гривень. Аби покататися на «Ланцюговій каруселі» доведеться заплатити 100 гривень за 3 хвилини. Батут вартує 70 гривень за 10 хвилин, а «Банджи-джампінг» — 80 гривень за 3 хвилини. Втім, тут проводять чимало безплатних заходів для дітей — цікаві майстер-класи, шоу, гутірки, руханки тощо.

СУВЕНІРИ

Сувенірних виробів тут чимало. Кілька десятків продавців пропонують гостям свої вироби за різними цінами. Тут є звичні туристам магнітики, є скульптурний живопис, акрилові картини, ірландське мереживо, хенд-мейд посуд, дощовиці, брендований одяг.

Продавці діляться, що у перший день фестивалю гості майже нічого не купували, але 7 серпня торгівля таки покращилася.

Отож, скульптурний живопис від львівських художників вартуватиме від 200 до 1000 гривень за картину. Акрилові коштують трохи дешевше — від 150 до 700 гривень за картину. Цікавий інструмент-антистресс дощовиця коштує від 200 до 350 гривень (його використовують музичні гурти, адже при зміні руху інструмент видає звук, який схожий на дощ). Глиняні вироби зроблені в авторські техніці коштують від 80 до 500 гривень. Хенд-мейд посуд вартує від 150 до 350 гривень. Щодо фірмового одягу —  брендовані сумки з символікою фестивалю обійдуться вам у 250 гривень, світшоти — 650, футболки — 550 гривень.

Ірландське мереживо

Акрилові картини

Скульптурний живопис

Дощовиці


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 8 нових хворих на коронавірус. Де?
Наступна новина На дорозі Львів-Луцьк вже стоїть тимчасовий міст. Рух відновили
Останні новини
Схожі новини