Положинський знявся у новому кліпі в стилі «містера і місіс Сміт»

Положинський знявся у новому кліпі в стилі «містера і місіс Сміт»

Гурт «Тартак» презентував новий кліп на пісню «Подих ночі», яку Олександр Положинський заспівав разом із співачкою Бажаною.

«Детективна історія від режисера Тараса Химича була відзнята цього літа у Львові. Зйомки пройшли в готелі Асторія, в якому власне і розгортаються основні події кліпу. Олександр Положинський в незвичному образі, драматична історія кохання та несподіваний фінал», – такими словами презентували кліп на офіційній сторнці у фейсбуці.

Олександр Положинський на власній сторнці, коментуючи кліп, висловив жалкування з приводу того, що в відео не змогла знятися Ольга Животкова (Бажана), голос якої звучав за кадром. Замість неї роль зіграла Наталія Скицько.

Пісню «Подих ночі» записали минулого року, вона увійшла до альбому «АнТАРТАКтида». 

Історія дуету Положинського зі співачкою Бажаною дуже довга, пише ФДР. Все почалося ще десь у 2010, коли Бажана і Тартак хотіли записати спільну композицію. Але далі обговорення справа не пішла. За кілька років вони знову повернулися до співпраці і навіть написали пісню, але до студії композиція не дійшла. Ще через кілька років була третя спроба і пісню навіть записали і зняли на неї кліп. На жаль, через розрив стосунків Бажани з її тодішнім продюсером композиція залишилася у шухляді продюсера і світ знову не почув дуету Тартака зі співачкою.

І тільки минулого року з четвертої спроби народилася їхня спільна річ «Подих Ночі». Текст пісні довго переписували, а тоді вже у студії над аранжуванням не менш наполегливо чаклував саундпродюсер Артур Даніелян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Останній передвиборчий рейтинг. «Слуга народу» дотягує майже до 50%
Наступна новина Черговий пішов: звільнили голову Камінь-Каширської РДА
Останні новини
Схожі новини