Померла пацієнтка Волинської обласної лікарні, в якої виявили коронавірус

Померла пацієнтка Волинської обласної лікарні, в якої виявили коронавірус
Фото ілюстративне

У Луцьку померла пацієнтка відділення гематології Волинської обласної клінічної лікарні, яка останніх трьох тижнів перебувала у медзакладі із діагнозом гострий лейкоз. Вона була інфікована коронавірусом.

Про це розповіла начальниця управління інформаційної політики та цифрової трансформації ОДА Карина Мариневич, повідомляє Суспільне.

«Жінка померла від лімфоми та супутного захворювання COVID-19. 23 квітня у пацієнтки було взято аналіз на коронавірус. Метод ПЛР-діагностики підтвердив діагноз», – сказав виконувач обов’язків директора Волинської обласної клінічної лікарні Олександр Дудар.

Нагадаємо, п’ятеро пацієнтів і шестеро медичних працівників відділення гематології Волинської обласної клінічної лікарні інфікувалися коронавірусом.

«Чотирьох пацієнтів, які контактували з померлою, перевели у тимчасовий інфекційний госпіталь. Вони ізольовані, отримують необхідне лікування. Шість медиків, працівників гематологічного відділення, з діагнозом COVID – 19 перебувають вдома на самоізоляції», – розповів Дудар.

Нагадаємо, на Волині вже від коронавірусу померло вже шестеро людей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Студенти вишів складатимуть сесії дистанційно, – МОН
Наступна новина Нікуди не їздив, але приїжджали діти. Розповіли про першого хворого на коронавірус на Турійщині
Останні новини
Схожі новини