Повідомили, де у Луцьку під час карантину можуть відкрити ярмарки

Повідомили, де у Луцьку під час карантину можуть відкрити ярмарки
Фото ілюстративне

У Луцьку можуть дозволити працювати кільком сільськогосподарським ярмаркам за умови дотримання карантинних вимог. Остаточне рішення приймуть депутати міськради на позачерговій сесії 30 квітня.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук у фейсбуці

За його словами, на таких ярмарках під відкритим небом продаватимуть сільськогосподарську продукції власного виробництва фермери, фермерські господарства та інші підприємства, що виробляють таку продукцію, але виключно з вимогами щодо безпеки, що будуть зазначені в рішенні.

Посадовець розповів, про які саме ярмарки йдеться. Це:

- поруч з ТЦ «Глобус» на вулиці Єршова;
- поруч із РАЦСом на проспекті Соборності;
- парковка на вулиці Глушець через дорогу від гімназії № 4.

Також, повідомив Поліщук, розглядають для таких ярмарків два додаткові місця: у Привокзальному мікрорайоні на парковці поруч із залізничним вокзалом та у мікрорайоні ЛПЗ.

Окрім того, зазначає посадовець, виноситимуть рішення щодо дозволу на роботу тимчасових споруд (МАФи, лотки та ін.) з дотриманням карантинних вимог.

«Такі рішення дадуть можливість підтримати фемерів, забезпечити лучан можливістю купувати продукцію вітчизняного виробництва за цінами, що зазвичай нижче, ніж в супермаркетах, та підтримати малий бізнес міста», – додав він.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України на засіданні 29 квітня ухвалив рішення, яке дозволяє відкрити продовольчі ринки під час карантину. Основною умовою роботи продовольчих ринків є рішення відповідного територіального органу Держпродспоживслужби про дотримання протиепідемічних вимог.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що відбувається на «Суперновій»: фотозвіт з будівельного майданчика
Наступна новина Лінія магазинів EVA передала засоби дезінфекції медикам волинських лікарень
Останні новини
Схожі новини