Пройшов Іловайськ та Дебальцеве, а загинув на Харківщині: спомин про воїна з Волині

Пройшов Іловайськ та Дебальцеве, а загинув на Харківщині: спомин про воїна з Волині

Минули другі роковини смерті захисника з Велимченської громади Володимира Редьковича, який героїчно загинув 28 вересня 2022 року в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області.

Спогади про воїна опублікувала голова Велимченської сільської ради Анастасія Павлович у фейсбуці.

З перших днів російсько-української війни, одним із перших став на захист неньки України й понад рік перебував в зоні АТО, пройшов Іловайськ та Дебальцеве й в серпні 2015 повернувся в рідне село. Коли росія увірвалася у рідний дім ракетами, попри стан здоровʼя, 25 лютого 2022 року відправився в навчальний центр звідки відразу у зв'язку з тим, що мав бойовий досвід був дислокований з побратимами на Київщину звільняти Макарів й низку інших населених пунктів.

«Бойовий шлях Володимира був тернистий, але попри всі складнощі військової служби зберіг людяність, жертовність й доброту серця. А тому, наш з Вами священний обов'язок перед Володимиром, зберегти світлу пам'ять про його безумовну любов до України.

Нехай добрий, світлий спомин про нашого захисника стане сильнішим за смерть й назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Назавжди в строю. Навіки в серці», – йдеться у дописі. 

Вічна памʼять Герою України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк попрощається одразу з трьома захисниками
Наступна новина Міноборони назвало найпопулярніші професії у центрах рекрутингу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні