Прооперували волинського атовця із черепно-мозковою травмою. ФОТО

Прооперували волинського атовця із черепно-мозковою травмою. ФОТО
Олександр Кадира (фото: Фейсбук)

Волинський атовець Олександр Кадира, якому 1 лютого зробили операцію із закриття мозку титановою пластиною, почувається добре.

Про стан здоров’я хлопця 2 лютого розповіла волонтерка Наталія Попова у Фейсбуці. 

За її словами, операція минула успішно. 

«Понад 3 години хірурги робили краніопластику дефекту кісток черепа в лобно-скроневій ділянці великою титановою пластиною... Слава Богу, слава лікарям,- все пройшло успішно! Саша добре вийшов з наркозу, говоре і шуткує, поруч з ним мама.. Вже поснідав)», – поділилась вона.

Раніше Наталія Попова просила зібрати 20 тисяч гривень на титанову пластину для атовця. За її словами, ціну погодились знизити до 14 960 гривень.

«Низький уклін Irina Vashchuk Discipio та благодійному фонду «ВІДРОДЖЕННЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ" за повну оплату титанової пластини на операцію!! ЗВІТУЄМО, що картку мами Світлани за ці дні на лікування сина надійшло 40 964 грн.!! Це приголомшлива для Кадир велика сума, яка під звіт буде використана на реабілітацію хлопця- після трагедії він інвалід I групи... Я дякую ВСІМ І КОЖНОМУ, хто зміг допомогти бійцю фінансово!!» – звернулась волонтерка.

До слова, лікарі Ковельського МТМО погодились зробити цю операцію безкоштовно.

Нагадаємо, Олександр Кадира – ветеран війни, який служив у 53-й бригаді. Після демобілізації живе у Маневичах. 27 липня минулого року сусіди знайшли Олександра біля під’їзду з черепно-мозковою травмою. Хлопець був непритомним. Після цього два місяці проходив реабілітацію у Клеванському військовому реабілітаційному центрі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Водоканал модернізуватиме очисні споруди, щоб усунути неприємні запахи
Наступна новина За ніч патрульні піймали 5 п'яних водіїв на дорогах Волині. ФОТО
Останні новини
Схожі новини