Пʼятеро дітей залишились без батька: на Волині поховали захисника. ФОТО

Пʼятеро дітей залишились без батька: на Волині поховали захисника. ФОТО

25 вересня у Володимирі провели в останню дорогу полеглого Захисника Сергія Левчука, який загинув 20 вересня на Донеччині внаслідок множинних поранень.

Про це повідомили у міській раді. 

40-річний старший солдат Сергій Левчук був родом із села Поничів Зимнівської громади, тривалий час мешкав з родиною у Володимирі. У нього залишилась дружина та п’ятеро дітей. Мужньо та до останнього подиху боронив рідну землю від ворога, попри те, що статус багатодітного батька дозволяв залишитись удома з сім’єю.

Скорботний кортеж з тілом Героя мешканці громади зустріли коридором шани, стоячи навколішки зі сльозами на очах. Чин похорону загиблого відбувся у Кафедральному соборі Різдва Христового, де зібрались його рідні, побратими, духовенство, представники влади, односельці та небайдужі мешканці громади.

Співчуття родині від імені Володимир-Волинської громади висловив секретар міської ради Іван Юхимюк: “На жаль, жодні слова співчуття не здатні втамувати біль втрати, яку зазнала ваша осиротіла родина. Це велика втрата і для нашої громади, адже пішов з життя молодий, сповнений сил чоловік, гідна людина, патріот, у якого було багато планів, який міг тішитись своїми дітьми та бути поруч з сім’єю. Проте він зробив вибір стати на захист Батьківщини і не пошкодував заради нашого мирного майбутнього свого життя…Честь та слава Герою!”

Поховали Сергія Левчука під звуки військового оркестру на Алеї Слави, що на Федорівському кладовищі.

Вічна памʼять захиснику! 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Колись я теж думав, що користі у ЗСУ з мене не буде»: історія бійця волинської «сотки»
Наступна новина Як відзначатимуть День захисників і захисниць у Володимирі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні