Розповіли, що буде на місці колишньої книгарні в центрі Луцька

Розповіли, що буде на місці колишньої книгарні в центрі Луцька
Книгарня «Планета» (фото: Волинь24)

Нові власники приміщення колишньої книгарні в центрі Луцька розповіли, що планують облаштувати у придбаному на аукціоні об’єкті.

Директор ТОВ «Санеко Груп», яке придбало приміщення  за 7,7 мільйона гривень Андрій Малай, розповів, що на цьому місці облаштують «чудовий європейський об’єкт», – пише ІА Волинські новини.

Зазначимо, компанія займається інвестиційними проектами в сфері енергетики. Це – київська компанія з офісом в столиці.

«Зараз ми хотіли б завершити процедуру набуття права власності на об’єкт, який ми придбали на чесному аукціоні. Згодом ми проінформуємо громаду щодо подальших планів, зараз готові лише частково привідкрити завісу: це буде чудовий європейський об'єкт на радість лучанам і гостям міста», - зазначив Андрій Малай.

Нагадаємо, кошти від продажу приміщення на проспекті Волі, як повідомили в міській раді, підуть в бюджет міста. Раніше це приміщення міська рада здавала за 1 грн в рік для магазину «Планета», який перестав працювати ще в 2017 році.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Християнська віра, свобода і капіталізм: у луцькому виші читав лекції професор з Маямі
Наступна новина Ліки і тонна меблів: волинські митники затримали подружжя контрабандистів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини