Ще два волинські захисники загинули на передовій

Ще два волинські захисники загинули на передовій

Війна забрала життя захисників Романа Самусіка з Луцька і  Володимир Гаврилюка із села Крать Оваднівської громади.

31-річний Роман Самусік проходив  військову службу за контрактом та був зарахований до особового складу військової частини Національної гвардії України на посаду командира групи спеціального призначення.

Як повідомив міський голова Ігор Поліщук, загинув воїн під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Білогір’я Запорізької області.

Володимир гаврилюк – 1990 року народження. Життя солдата обірвалось 30 липня на Донеччині. Внаслідок артилерійського обстрілу боєць отримав несумісні із життям поранення, повідомили в Оваднівській громаді.

Відспівування обох героїв відбудеться в неділю, 4 серпня.

З Романом Самусіком прощатимуться у кафедральному соборі Святої Трійці в Луцьку. Початок – об 11-й годині. Поховають його у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Володимир Гаврилюк знайде вічний спочинок у рідному селі. Заупокійну службу відправлять у храмі Віри, Надії, Любові та Матері їх Софії в місті Володимирі. Початок – об 11:30. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Горохові під звуки сирени прощалися з полеглим Артуром Данилюком. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Обрали запобіжний захід лучанину, який погрожував зброєю ТЦК і поліції
Наступна новина На Світязі під час фестивалю зібрали півтора мільйона на ЗСУ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні