Шацький район відсвяткував 25-річчя свого створення

Шацький район відсвяткував 25-річчя свого створення

Третє лютого 1993 року стало особливим для жителів Шацька та ще восьми рад, оскільки в цей день створився Шацький район.

З нагоди цієї дати у Шацькому лісовому коледжі ім. В.Сулька відбулися урочисті заходи, передає Район.Шацьк.

Біля коледжу діяв ярмарок-продаж солодощів та різної сувенірної продукції, а гостей свята зустрічали веселими піснями народний фольклорний колектив «Молодички» Шацького МБК та народний ансамбль «Горлиця» Шацького РБК. У вестибюлі коледжу увагу глядачів привертала виставка рушників та виступ народного колективу «Веретено» і його солістки Ольги Гайової. А запрошеним гостям роздавали ще й подарунки – буклети про 25-річчя району, сувенірну продукцію.

Ще задовго до офіційного початку урочистостей майже весь актовий зал був заповнений людьми. Багато було й запрошених гостей: сусідніх з Шацьким голови районних рад та адміністрацій, польські колеги, котрі мають тісні культурні та партнерські зв’язки з Шацьким районом. Прибули на урочистості й поважні гості з області: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, помічник народного депутата України Степана Івахіва - Денис П’ятигорець. Серед присутніх – ініціатори створення району, колишні керівники району, які стояли у керма протягом 25 років, державні службовці минулих років, ветерани державної служби, голови селищної та сільських рад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 4 лютого
Наступна новина Поліщук відзвітував про прибирання вулиць Луцька від снігу. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини