Снайпер застрелив бійця ЗСУ - штаб

Снайпер застрелив бійця ЗСУ - штаб

Військовослужбовець незаконно отримав поранення, несумісне із життям, у районі Світлодарської дуги.

Упродовж минулої доби підрозділи сепаратистів тричі відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, порушивши підписане раніше новорічно-різдвяне перемир'я. У результаті снайперського пострілу загинув український військовослужбовець, повідомляє в неділю, 24 грудня, прес-центр штабу АТО.

"Упродовж минулої доби зафіксовано три факти порушення перемир'я з боку бойовиків ... у результаті ворожого снайперського пострілу загинув один військовослужбовець Збройних сил України. Він отримав поранення, несумісне із життям, у районі Світлодарської дуги. Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна, який віддав життя за Батьківщину" , - йдеться у звіті.

Протягом суботи сепаратисти відкривали вогонь у напрямку позицій ЗСУ біля Луганського, Авдіївки і Лебединського.

Відзначається, що українські військовослужбовці забезпечили виконання всіх заходів із підтримки режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін і дотримуються мінських домовленостей.

Як повідомляв Корреспондент.net, за добу 22 грудня ворог 22 рази відкривав вогонь по позиціях ЗСУ. Тоді один військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Три цінні поради, як покращити свій сон
Наступна новина Гройсман про єврономери: Треба знижувати мита
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні