Співбесіди через Скайп, резюме – відеороликом: як працює Волинський центр зайнятості. ВІДЕО

Співбесіди через Скайп, резюме – відеороликом: як працює Волинський центр зайнятості. ВІДЕО

Шукач роботи може подати у Волинський обласний центр зайнятості відеорезюме, або ж провести співбесіду через сервіс відеозвязку Скайп.

Про сучасні методи у роботі центру йдеться у сюжеті Сфери-ТВ.Луцьк.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповідає, що нині для безробітних є широкий спектр можливостей якнайкраще зарекомендувати себе перед роботодавцем. До прикладу, резюме можна записати на відео. Таким чином роботодавець зможе більше дізнатися про свого потенційного працівника і побачити, як людина виглядає і позиціонує себе. Вже близько тисячі людей  записали такі відеозвернення.

Цікавою новинкою є власне і відео вакансії. Сьогодні широкому загалу представлено близько двохсот роликів про різноманітні професії.

Також Роман Романюк зауважив, що в обласному центрі зайнятості усі забули про довжелезні черги в коридорах. Кожен охочий поспілкуватися зі спеціалістом може просто в електронному форматі обрати зручний для себе час та дату і зареєструватися.

Неабияким досягненням Роман Романюк вважає скайп-співбесіди. Відтепер долати кілометри, аби влаштуватися на роботу не потрібно, тим паче, якщо певна структура розташовується у іншому місті чи області.

Для людей, які не впевнені у своїх можливостях та кваліфікації пропонують безкоштовне онлайн-навчання та курси з англійської мови.

Скуповувати асортимент газетних кіосків, аби знайти оголошення "прийму на роботу" теж не потрібно. Нині центри зайнятості активно співпрацюють з різними електронними ресурсами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Техніка на грані» – головний комунальник Луцька про розчистку снігу
Наступна новина «Хорошого вийде мало» – речник Волинської Єпархії УПЦ МП про примусову зміну назви
Останні новини
Схожі новини